• slider_00.jpg
  • slider_01.jpg
  • slider_02.jpg
  • slider_05.jpg
  • slider_06.jpg
  • slider_08.jpg
  • slider_09.jpg
  • slider_11.jpg
biljarten driveNa een moeilijk seizoen en we schrijven hier Covid 19 zijn er toch nog veel wedstrijden gespeeld na de eerste lock down. Waarvoor dank aan al onze leden. We hebben een schitterende kampioen en deze zal ten gepaste tijden in de bloemetjes worden gezet. Ondertussen is het nieuwe seizoen gestart en na enkele weken zitten we opnieuw in een lock down. Dat is niet leuk maar het is nu eenmaal de harde realiteit. Indien we terug naar een normale situatie gaan doen we al het nodige om het nieuwe seizoen in goede banen te laten lopen.
Hou het ondertussen veilig en hopelijk tot heel snel.

 

Prijsuitreiking Sportraad

Op 22 november was het eindelijk zover. In onze mooie hemdjes trokken we naar het gemeentehuis van Rumst om onze kampioenen in de bloemetjes te laten zetten.

Tussen alle sportieve jonge en al een klein beetje minder jonge kampioenen stonden wij daar als top biljarters.
Biljarten is natuurlijk ook een sport en best vermoeiend moet ik zeggen. Ik hoor Edwig altijd zuchten na een serie van 50 of 60 punten. Concentratie zéér belangrijk.
Met dank aan het gemeentebestuur en de sportraad van Rumst want het was een zeer leuke avond met goede muziek van Mission Kowalski.
Maar vooral dank aan onze leden die altijd en op elke wedstrijd het beste van zichzelf hebben gegeven.
Het bestuur is fier op jullie prestatie.

Je kan even de sfeer opsnuiven met onderstaande video 

 

Dubbeltornooi 2019

Amaai wat een tornooi!!!
Net toen we vorig jaar dachten, het kan niet beter, hebben we dit jaar ons eigen nog maar eens overtroffen.

Negen ploegen waren present, zelfs steunende leden hebben de keu vast gepakt en ons een pak slaag gegeven. Volgend jaar zal dit niet meer lukken, mijn eer staat op het spel.
Het was een topdag met lekker eten en het nodige vocht. Het staat echter in de sterren geschreven, op het einde hebben we steeds dezelfde winnaar.
Proficiat Raf en Rik, jullie waren dit jaar het sterkste team. Geniet van jullie titel.

Handicap wedstrijden

Bekijk hier je resultaten

raster web

Klik op het raster om te vergroten

 

Beker van de Voorzitter 2019

De finale Beker van de Voorzitter hebben we traditie getrouw gespeeld tijdens ons geslaagd einde seizoensfeest. Supporters waren massaal aanwezig en hebben een mooie wedstrijd gezien.

Twee mooi finalisten, Marc Van Bulck en Hugo Van Linden. Een koele kikker tegen een nerveus type. Een finale waarin de winnaar zijn klasse nogmaals naar boven haalde en in 16 beurten de partij besliste. Marc won overtuigend zijn tweede finale en mocht de ondertussen geblesseerde trofee mee naar huis nemen.
Marc proficiat met deze mooie prestatie en Hugo vooral blijven trainen.

Bedankt aan onze voorzitter Verlinden Patrick om deze mooie trofee te schenken en de winnaar met nog een extraatje te plezieren.

Clubshirts

Ze zijn er, onze eerste clubshirts.

Knalblauw met een spetterend logo op de rug en gepersonaliseerd met uw naam op de borst. Tof, knap we gaan onze club alle eer aandoen.

 

 

Taverne De Klamp - Europalaan 3 - 2840 Terhagen (Rumst)
Tel: 03/334 73 99 - GSM: 0479/66 93 89
BTW BE475384033

© 2021 Taverne De Klamp
Ontworpen door terricola.be
Back to Top