• slider_00.jpg
  • slider_01.jpg
  • slider_02.jpg
  • slider_05.jpg
  • slider_06.jpg
  • slider_08.jpg
  • slider_09.jpg
  • slider_11.jpg
biljarten driveDe vakantie is weeral voorbij en Biljart De Klamp start dan ook met een nieuw seizoen. Maandag 2 september geven we het startschot voor opnieuw een denderend en fantastisch biljartseizoen. Individueel op onze handicap maar ook tijdens het clubkampioenschap van de Sportraad Rumst. De eerste editie hebben we gewonnen, dat kan je volgen op deze pagina. We gaan onze titel zeker duur verdedigen tijdens de tweede editie. Op maandag gaan we ons eigen niveau opkrikken tijdens ons clubavond en trainen kan je steeds op andere dagen. Kijk regelmatig op onze webpagina voor de laatste nieuwtjes.

 

Prijsuitreiking Sportraad

Op 22 november was het eindelijk zover. In onze mooie hemdjes trokken we naar het gemeentehuis van Rumst om onze kampioenen in de bloemetjes te laten zetten.

Tussen alle sportieve jonge en al een klein beetje minder jonge kampioenen stonden wij daar als top biljarters.
Biljarten is natuurlijk ook een sport en best vermoeiend moet ik zeggen. Ik hoor Edwig altijd zuchten na een serie van 50 of 60 punten. Concentratie zéér belangrijk.
Met dank aan het gemeentebestuur en de sportraad van Rumst want het was een zeer leuke avond met goede muziek van Mission Kowalski.
Maar vooral dank aan onze leden die altijd en op elke wedstrijd het beste van zichzelf hebben gegeven.
Het bestuur is fier op jullie prestatie.

Je kan even de sfeer opsnuiven met onderstaande video 

 

Dubbeltornooi 2019

Amaai wat een tornooi!!!
Net toen we vorig jaar dachten, het kan niet beter, hebben we dit jaar ons eigen nog maar eens overtroffen.

Negen ploegen waren present, zelfs steunende leden hebben de keu vast gepakt en ons een pak slaag gegeven. Volgend jaar zal dit niet meer lukken, mijn eer staat op het spel.
Het was een topdag met lekker eten en het nodige vocht. Het staat echter in de sterren geschreven, op het einde hebben we steeds dezelfde winnaar.
Proficiat Raf en Rik, jullie waren dit jaar het sterkste team. Geniet van jullie titel.

Clubtornooi

Vanaf 1 september start de tweede editie van het Biljarttornooi Sportraad Rumst. Na onze winst in de vorige editie zijn we klaar om onze titel te verdedigen.

Het tornooi start met 7 ploegen. BC De Kleistoters heeft zich toegevoegd aan deze competitie. Succes ook voor deze jongens. Dit wil dus zeggen dat er elke speelronde een club vrij is.
Het tornooi start vanaf 1 september 2019 en loopt tot 30 juni 2021. Onze eerste wedstrijden zijn reeds achter de rug met een winst- en een verlieswedstrijd.
Ronde 3 zijn we vrij zodat we ten volle kunnen genieten van de eindejaars periode.
Je kan de volldige kalender bekijken door te klikken op de lees meer knop.

Veel plezier.

Lees meer...

Handicap wedstrijden

Bekijk hier je resultaten

raster web

Klik op het raster om te vergroten

 

Kampioenen

We sluiten geen seizoen af zonder onze kampioenen in de bloemetjes te zetten. Dit doen we op ons einde seizoensfeest. Een geslaagde dag met lekker eten, een mooi potje biljart, de nodige pintjes, boerekes en van alles en nog wat, maakte van deze laatste clubdag een zeer leuke dag.

kampioen 2019Drie prijzen zijn er te verdelen in het handicap seizoen. Sommigen moeten nog veel oefenen en voor anderen loopt het als een trein maar op het einde van het seizoen worden de prijzen verdeeld en komen de virtuozen naar boven. Hans speelt nogmaals een prachtig en zeer sterk seizoen maar kwam net te kort om onze cafébaas Raf te kloppen. Met 10 punten omhoog zal hij het volgend seizoen het moeten waarmaken. Proficiat Raf je bent onze kampioen 2018 - 2019.


De hoogste serie is best een gegeerde prijs en is moeilijk te voorspellen wie deze gaat winnen. Dit jaar gaat de eer naar Wilfried de Bruyn met 44,44% haalt hij een zeer mooi resultaat. Proficiat Wilfried.

kampioen 2019 02

De kortste partij is onze derde prijs. Soms is hij een beest, op andere momenten heeft hij medelijden. Zijn naam komt op deze webpagina voor in bijna alle artikelen. Kortom hij verdiend deze prijs dubbel en dik. Hans speelt een partij uit in 7 beurten. Knap, top, volgend jaar voor de hoofdprijs Hans.

Beker van de Voorzitter 2019

De finale Beker van de Voorzitter hebben we traditie getrouw gespeeld tijdens ons geslaagd einde seizoensfeest. Supporters waren massaal aanwezig en hebben een mooie wedstrijd gezien.

Twee mooi finalisten, Marc Van Bulck en Hugo Van Linden. Een koele kikker tegen een nerveus type. Een finale waarin de winnaar zijn klasse nogmaals naar boven haalde en in 16 beurten de partij besliste. Marc won overtuigend zijn tweede finale en mocht de ondertussen geblesseerde trofee mee naar huis nemen.
Marc proficiat met deze mooie prestatie en Hugo vooral blijven trainen.

Bedankt aan onze voorzitter Verlinden Patrick om deze mooie trofee te schenken en de winnaar met nog een extraatje te plezieren.

Clubshirts

Ze zijn er, onze eerste clubshirts.

Knalblauw met een spetterend logo op de rug en gepersonaliseerd met uw naam op de borst. Tof, knap we gaan onze club alle eer aandoen.

 

 

Taverne De Klamp - Europalaan 3 - 2840 Terhagen (Rumst)
Tel: 03/334 73 99 - GSM: 0479/66 93 89
BTW BE475384033

© 2020 Taverne De Klamp
Ontworpen door terricola.be
Back to Top